fbpx

Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi.

Voit lämmittää sillä käyttöveden ja asuintilat miellyttäviksi, valaista kotisi ja ladata sähköautosi. Uusi lakimuutos mahdollistaa myös taloyhtiössä tuotetun aurinkosähkön hyödyntämisen nykyistä helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja.

Aurinkosähköjärjestelmä on turvallinen sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmä on kannattava investointi, koska se tuottaa kymmeniä vuosia, vuoden aikana jopa 5–15 prosenttia järjestelmään investoidusta summasta. Sähkölaskusi pienenee ja aurinkovoimalasi kannattavuus paranee, kun sähkön hinta nousee.

Aurinkovoimala muuttui kannattavammaksi myös taloyhtiöissä, kun Työ- ja elinkeinoministeriössä valmisteltu lainsäädännön muutos tuli voimaan vuoden 2021 alussa. Taloyhtiön asukkaat voivat hyödyntää kiinteistössä tuotettua ja kulutettua aurinkosähköä aiempaa helpommin ilman siirtomaksuja ja veroja. Lainsäädäntömuutoksen myötä myös aurinkovoimaloihin sijoitetun pääoman saa aikaisempaa nopeammin takaisin. Kysy lisää aurinkosähköjärjestelmästä paikalliselta Scanoffice Aurinkopartneriltasi!

Mietityttääkö sinua aurinkopaneelien hinta ja se, kuinka paljon niitä pitäisi olla, että aurinkovoimala kannattaa? Selvitä asia kätevällä laskurilla. Oikein mitoitettu aurinkosähköjärjestelmä tulee kaikkein edullisimmaksi.

aurinkopaneeli
invertteri
Tarjouspyyntö/tiedustelu