fbpx

Kotimainen lämmitysjärjestelmien toimija

Zatap Oy on Porissa toimiva yritys, jonka pääasiallinen toimiala on kodin lämmitysjärjestelmät.

Zatap Oy on vuonna 2020 perustettu kotimainen yritys joka toimii koko Suomen alueella. Toiminta alkoi alkuun aurinkopaneelien myynnissä mutta laajentui nopeasti lämmitysjärjestelmiin koska markkinoilla oli selkeä tarve toimijalle joka pystyy tekemään tiivistä yhteistyötä eri maahantuojien kanssa joka takaa laadun ja nopeat toimitusajat laitteille. Tämä takaa myös markkinoiden pisimmät takuuajat.

Toiminta on kasvanut voimakkaasti ja yritys asensi vuonna 2021 yhteensä yli 300 lämmitysjärjestelmää kotitalouksiin.

Zatap Oy valikoimassa on useita eri lämmitystuotteita, muun muassa ilma-lämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput ja maalämpö. Lisäksi valikoimasta löytyy aurinkopaneelit ja sähköauton latauspisteet. Toimitus ja asennus tapahtuu avaimet-käteen asennuksella ellei asiakas ole muuta toivonut.

Yrityksen vahvuus on asiantuntevat myyntiedustajat jotka osaa vankalla ammattitaidolla kartoituttaa lämmitystarpeet, nopeat toimitusajat asennuksiin ja työn saattaminen loppuun asti. Meillä kiitos palkitaan tyytyväisenä asiakkaana.

Asiakkaistamme pidetään huolta myös kaupanteon jälkeen. Olemme ammattitaidoistamme ja kokemuksestamme ylpeitä.

Me autamme sinua oikean lämmitysratkaisun löytämisessa ja toteuttamisessa aina laitteen valinnasta, asennukseen asti. Viemme jopa vanhan laitteiston pois. Ota yhteyttä mikäli palvelumme kiinnostaa niin katsotaan miten voimme avustaa.

Terveisin,

Zatapin henkilökunta

Tarjouspyyntö/tiedustelu