fbpx

Sähköauton latausasemat

Sähköauton latausasemat - Zatap Oy

Sähköauton latausasemat

Sähköauton latausasemat ovat energiatehokkaita ja helppokäyttöisiä ratkaisuja sähköautojen lataukseen. Ne tarjoavat turvallisen ja nopean tavan ladata ajoneuvosi kotona, työpaikalla tai julkisilla paikoilla.

Oikein valittu latausasema varmistaa, että sähköautosi latautuu tehokkaasti ja turvallisesti. Tarjoamme laadukkaita latausasemia, jotka sopivat niin kotitalouksille kuin yrityksille ja taloyhtiöille.

Sähköauton latausasema modernissa ympäristössä.

Sähköauton latausasemien historia

Sähköauton latausasemien historia ulottuu 1900-luvun lopulle, jolloin ensimmäiset kaupalliset sähköautot alkoivat ilmestyä markkinoille. Latausasemien kehitys on kulkenut käsi kädessä sähköautojen yleistymisen kanssa. Nykyään tarjolla on laaja valikoima erilaisia latausasemia, jotka vastaavat erilaisten käyttäjien tarpeisiin, olipa kyseessä sitten kotitalous, yritys tai taloyhtiö.

KEBA sähköauton latausasema autokatoksessa. Zaptec Go sähköauton latauslaite asennettuna seinälle.

Asennushinnat

Sähköauton latausaseman asennuksen hinta vaihtelee asennuksen monimutkaisuuden ja tarvittavien komponenttien mukaan. Keskimäärin asennuskustannukset ovat noin 500-1500 euroa. Hinta voi kuitenkin nousta, jos tarvitaan merkittäviä sähköasennuksia tai muutoksia olemassa olevaan sähköjärjestelmään.

Paljonko maksaa ladata sähköauto?

Sähköauton latauksen hinta riippuu sähkön hinnasta ja auton akun koosta. Esimerkiksi, jos sähkön hinta on 0,15 €/kWh ja auton akku on 50 kWh, latauksen kokonaiskustannus olisi noin 7,50 euroa. Julkisilla latausasemilla hinnat voivat vaihdella suuresti ja voivat olla jopa 0,30-0,50 €/kWh.

Zaptec Pro sähköauton latauslaite parkkipaikalla. ZJBeny sähköauton latausasema, kuvituskuva.

Sähköauton latausasemien hyödyt

  • Energiatehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu.
  • Turvallinen ja helppokäyttöinen.
  • Nopea latausaika.
  • Sopii kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille.
  • Mahdollisuus seurata latauksen edistymistä mobiilisovelluksella.
Ota yhteyttä

Kuka hyötyy sähköauton latausasemista?

Sähköauton latausasemat ovat erinomainen ratkaisu kaikille, jotka omistavat sähköauton tai harkitsevat sen hankintaa. Ne sopivat erityisesti:

  • Kotitalouksille, jotka haluavat ladata sähköautonsa kotona.
  • Yrityksille, jotka haluavat tarjota latausmahdollisuuden työntekijöilleen ja asiakkailleen.
  • Taloyhtiöille, jotka haluavat tarjota asukkailleen mahdollisuuden ladata sähköautonsa kätevästi omassa pihassa.

Tietoa sähköauton latausasemista

Sähköauton latausasemat ovat tärkeä osa sähköautoilun infrastruktuuria. Ne mahdollistavat sähköautojen tehokkaan ja turvallisen latauksen eri ympäristöissä. Latausasemat voivat olla yksittäisiä latauslaitteita kotikäyttöön tai useita latauspaikkoja sisältäviä järjestelmiä yrityksille ja taloyhtiöille.

Scanoffice tarjoaa laadukkaita sähköauton latausratkaisuja, jotka on suunniteltu kestämään pohjoiset olosuhteet. Lue lisää Scanoffice Oy:n tarjoamista latausasemista heidän verkkosivuillaan.

Latauskartta.fi tarjoaa kattavan kartan julkisista sähköautojen latausasemista Suomessa. Käy tutustumassa palveluun täällä.

Aurinkopaneelien ja sähköauton latauksen yhdistäminen

Aurinkopaneelit ja sähköauton lataus ovat täydellinen yhdistelmä ympäristöystävällistä ja kustannustehokasta ajamista varten. Aurinkopaneelit tuottavat puhdasta energiaa, jonka voit käyttää suoraan sähköautosi lataamiseen. Tämä vähentää riippuvuuttasi sähköverkosta ja pienentää sähkölaskuasi.

Kun yhdistät aurinkopaneelit ja sähköauton latauksen, voit maksimoida uusiutuvan energian käytön ja vähentää hiilijalanjälkeäsi entisestään. Aurinkopaneelijärjestelmän ylimääräinen energia voidaan varastoida akustoon ja käyttää myöhemmin, esimerkiksi yöllä tai pilvisinä päivinä.

Lue lisää aurinkopaneeleistamme ja kuinka voit yhdistää ne sähköauton lataukseen täällä.

Katsottavat Videot

Sähköauton latausasemat

Sähköauton lataus kotona – Zaptec Go

KEBA sähköauton latausasema

Zaptec Pro – tehokas latausratkaisu yrityksille

Asiakaskokemuksia

Tarjouspyyntö/tiedustelu